Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

  • contravaloarea transportului va fi suportata de client
  • produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie si sa fie insotite de factura de cumparare, talonul de garantie si un cont bancar.
  • in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o alta pereche in schimbul celei initiale, contravaloarea trasportului fiind suportata de catre client
  • daca aceste conditii sunt indeplinite,S.C. Peparom SRL se obliga sa restituie suma achitata de client, mai putin taxa de transport, in contul bancar mentionat de client, in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul unei firme de curierat.Coletele returnate prin Posta Romana nu vor fi ridicate , atragand dupa sine returnarea acestora la expeditor.

Atat suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, taxa de transport fiind suportata de catre client. Pentru a evita neplacerile cauzate de un eventual retur, va rugam pentru orice problema, nu ezitati sa ne contactati la adresa contact@bbup.ro.