Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de a folosi sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui site.

SC PEPAROM SRL va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.bbup.ro , sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii ). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii.

Dreptul de autor

Reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site (text, grafica, logo-uri, butoane, imagini, cod sursa si software), de catre orice persoana este interzisa.

Disponibilitatea si pretul produselor

Produsele precum si ofertele prezentate sunt disponibile in limita stocului. Vanzatorul nu se obliga sa livreze un produs , in cazul in care acesta nu se afla pe stoc, chiar daca pe site apare informatia "in stoc". In cazul in care produsul comandat difera ca specificatii de produsul expus pe site in momentul comandarii lui, clientul are dreptul sa returneze produsul si i se va returna suma platita, fara nici un fel de penalitati. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot fi mici diferente privitoare la culoare, aspect).

Datele clientului

Autentificarea, actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor personale si a parolei de acces ii revine utilizatorului. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul Bbup.ro

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.bbup.ro, trebuie sa aveti un cont pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.
Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru:

Prin inregistrarea ca membru:

  • veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
  • sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
  • de asemenea, declarati si garantati ca toate informatiile furnizate de dumneavoastra sunt adevarate si exacte. Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda sau viziona produsele noastre. Nu puteti utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa sau speculativa; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege, sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acesti termeni.

Noi putem, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, inceta sau restrictiona accesul dumneavoastra la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru. Accesul dumneavoastra la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neintrerupt sau disponibil in orice moment. Noi nu putem promite ca site-ul nostru va fi fara erori, ca defectele sau erorile vor fi corectate sau ca site-ul nostru sau serverele care il fac disponibil sunt fara virusi sau fara alte componente daunatoare. D-voastra nu veti utiliza vreun dispozitiv, software sau rutina care intervine sau incearca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru sau nu veti lua nici o masura care impune o incarcare nerezonabila pe echipamentul nostru informatic.

Limitarea raspunderii

Noi, si colaboratorii nostri nu vom fi responsabili sau raspunzatori pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, raspundere stricta sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (II) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare, revanzare sau plata), sau (III) executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Aceasta renuntare la raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificare a, sau utilizare a inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

Protectia datelor personale:

In conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor (cu privire la) si prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Livrare, facturare, plati

Livrarea comenzii se face prin intermedediul Gls Curier in termen de 1 -3 zile lucratoare, insa termenul de livrare poate varia in functie de disponibilitatea produsului.

Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare a comenzii aferme lansate de dvs, atrage dupa sine inscrierea unei mentiuni negative in contul dumneavoastra si blocarea unor comenzi viitoare pana la recuperarea costului de livrare si retur a coletului dvs. sau dupa caz , inceperea demersurilor legale de recuperare a pagubelor create magazinului nostru.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza executarea unor comenzi, fara a motiva aceasta alegere.

SC Peparom SRL respecta normele legale in vigoare ce reglementeaza activitatea on line si relatiile comerciale ale firmelor cu clientii in acest domeniu. OG nr. 130/2000, art. 7 alin. 1 prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

Avand in vedere textul de lege sus-mentionat, consumatorul are dreptul sa notifice in scris catre SC Peparom SRL, ca renunta la cumparare si sa furnizeze un cont bancar pentru a i se restitui contravaloarea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului.

RETURNAREA PRODUSELOR

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

  • contravaloarea transportului va fi suportata de client
  • produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie si sa fie insotite de factura de cumparare, talonul de garantie si un cont bancar.
  • in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o alta pereche in schimbul celei initiale, contravaloarea trasportului fiind suportata de catre client
  • daca aceste conditii sunt indeplinite,S.C. Peparom SRL se obliga sa restituie suma achitata de client, mai putin taxa de transport, in contul bancar mentionat de client, in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul unei firme de curierat.Coletele returnate prin Posta Romana nu vor fi ridicate , atragand dupa sine returnarea acestora la expeditor.

Atat suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, taxa de transport fiind suportata de catre client. Pentru a evita neplacerile cauzate de un eventual retur, va rugam pentru orice problema, nu ezitati sa ne contactati la adresa contact@bbup.ro.